Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glashandel Groningen

Glas als bouwmateriaal krijgt in de moderne architectuur een steeds grotere rol. Naast glazen wanden en trappen, zie je ook steeds meer glazen daken en balustrades. Dat is dan wel speciaal glas. Ook voor toepassingen in de badkamer of de keuken zijn speciale glaskwaliteiten beschikbaar. Bij glashandel Groningen kunt u naast enkel en dubbel glas ook deze speciale glassoorten bestellen.

Dubbel glas bij glashandel Groningen

De toepassing van dubbel glas is standaard in de moderne woningbouw en steeds meer mensen hebben hun oude enkel glas vervangen voor dubbel glas. Maar er zijn meer mogelijkheden. Glas dat nog beter isoleert, of juist goed geluid tegen houdt, zonlicht of inkijk. Ook extra gehard glas en veiligheidsglas zitten in het assortiment. Goed om over na te denken voordat u tot vervanging van uw ruiten over gaat.

Bijzondere glassoorten

Bij onze glashandel in Groningen vindt u naast het normale assortiment een ruime keuze in bijzondere glassoorten. Warmtewerend, geluidswerend, extra isolerend en daarnaast hebben we ook figuurglas, glas-in-lood en meubelglas. U kunt glas in verschillende tinten krijgen, verzilverd, spiegelend of voorzien van een speciale coating. Ook figuurglas of glas met een ingegoten draadmotief kan net het verschil maken.

Isoleer uw huis nog beter bij glashandel Groningen

Vervang uw enkel glas door dubbel glas of gewoon dubbel glas door HR++ glas. Glashandel Groningen maken graag een begroting op maat voor u. Vraag direct een offerte aan.

Glashandel Groningen

Glasschade? Bel dan direct 06-23034003

Groninger Glasschade is bij spoed, snel aanwezig! Laat het glas op de grond liggen en haal ook geen glasdelen uit de sponning. Glas is scherp en vallende delen kunnen u ernstig verwonden. Laat het over aan de glasspecialisten van Groninger Glasschade. Zij hebben de juiste bescherming, apparatuur en vakkennis om alles veilig en goed op te ruimen.

Daarnaast wordt vaak een noodvoorziening tegen het gebroken glas gelijmd, en dan is het handig als er nog glas in de sponning zit. Een noodvoorziening is net zo sterk als glas en als Groninger Glasschade weer weggaat, kunt u rustig gaan slapen en uw woning afsluiten.