Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glasservice Stadskanaal

Kapotte ruit? Lek glas? Offerte ontvangen voor dubbel glas? Het kan allemaal bij glasservice Stadskanaal!

Laat bij een kapotte ruit het glas op de grond liggen en haal ook geen glasdelen uit de sponning. Glas is scherp en vallende delen kunnen u ernstig verwonden. Laat het over aan de glasspecialisten van Groninger Glasschade. Zij hebben de juiste bescherming, apparatuur en vakkennis om alles veilig en goed op te ruimen. Daarnaast wordt vaak een noodvoorziening tegen het gebroken glas gelijmd, en dan is het handig als er nog glas in de sponning zit. Een noodvoorziening is net zo sterk als glas en als Groninger Glasschade weer weggaat, kunt u rustig gaan slapen en uw woning afsluiten.

Onze glasservice Stadskanaal is snel aanwezig

Groninger Glasschade biedt u die goede glasservice Stadskanaal. Groninger Glasschade is ten eerste, bij spoed, snel op locatie. Dus wanneer u in de kou zit door een kapotte ruit, dan kan en wil Groninger Glasschade bij spoed, snel aanwezig zijn om het op te lossen. Maar dat is nog niet alles. Een goede service bestaat niet alleen uit het feit dat ze bij spoed, snel aanwezig zijn in Stadskanaal. Nee, er hoort ook bij dat u 24 uur per dag en op elke dag van de week geholpen kan worden. Is er op zaterdag een bal door de ruit gegaan? Geen probleem! Is uw ruit om welke reden dan ook ‘s nachts gesneuveld, vormt dat nog geen probleem voor Groninger Glasschade. Uw problemen worden snel opgelost. Ook op feestdagen is Groninger Glasschade beschikbaar om u de juiste glasservice te bieden.

Glasservice Stadskanaal

Elke dag, 24 uur per dag Groninger Glasschade

De belangrijkste feiten voor u nog even bij elkaar: Groninger Glasschade biedt u de beste glasservice. Wij staan 24/7, 24 uur per dag paraat om u de glasservice te bieden die iedereen verdient en daarnaast zijn we snel ter plekke wanneer u heeft gebeld.

Direct contact met onze glasservice in Stadskanaal

Neem direct contact op met onze glasservice in Stadskanaal >>