Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glaszetter

Glas als bouwmateriaal krijgt in de moderne architectuur een steeds grotere rol. Naast glazen wanden en trappen, zie je ook steeds meer glazen daken en balustrades. Dat is dan wel speciaal glas. Ook voor toepassingen in de badkamer of de keuken zijn speciale glaskwaliteiten beschikbaar. Maar laten we beginnen met enkelglas.

Glaszetter enkelglas.

Het bestaat nog steeds en wordt niet alleen binnen toegepast, maar ook bij historische panden waar dubbelglas niet tot de mogelijkheden behoort. Je hebt het in verschillende diktes en natuurlijk als strak getrokken glas of ouderwets vloeiglas. Ook bewerkingen en tinten zijn mogelijk.

Glaszetter dubbelglas.

De toepassing van dubbelglas is standaard in de moderne woningbouw en steeds meer mensen hebben hun oude enkelglas vervangen voor dubbelglas. Maar er zijn meer mogelijkheden. Glas dat nog beter isoleert, of juist goed geluid tegen houdt, zonlicht of inkijk. Ook extra gehard glas en veiligheidsglas zitten in het assortiment. Goed om over na te denken voordat u tot vervanging van uw ruiten over gaat.

Bijzonder glas zetten.

U kunt glas in verschillende tinten krijgen, verzilverd, spiegelend of voorzien van een speciale coating. Ook figuurglas of glas met een ingegoten draadmotief kan net het verschil maken. Vraag naar de mogelijkheden en laat u door Groninger Glasschade adviseren.