Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glaszetter Vlagtwedde

Glaszetter Vlagtwedde | Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan ligt maar zo de hele ruit eruit. Wat in één tel breekt, herstelt Groninger Glasschade in nauwelijks meer minuten. En dat natuurlijk dag en nacht. De klok rond en alle dagen van de week. Ook tijdens de feestdagen!

Groninger Glasschade is helemaal gericht op het snel ter plaatse zijn om uw scherven te ruimen, de ruit te dichten en gelijk de maat op te nemen voor de vervangende ruit. En die plaatsen we dan ook weer snel. Zo bent u met één telefoontje snel uit de brand. Dat doen we voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties, winkels en verzekeraars.

Geluk bij een ongeluk met onze glaszetter in Vlagtwedde

Groninger Glasschade is dus een geluk bij een ongeluk. Met onze snelle service is uw woning of winkel weer snel afsluitbaar en kunt u met een gerust hart gaan slapen. Binnen ons werkgebied zijn wij bij spoedmeldingen, snel ter plaatse en kunnen we altijd een tijdelijke oplossing aanbrengen. Bel Groninger Glasschade 06-23034003 en wij komen direct.

Ruime keuze in glassoorten

Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij de glaszetter in Vlagtwedde terecht voor glazen producten zoals glazen vloeren en deuren. Ook daarmee helpen we u graag. De keuze in glassoorten is enorm! Zo hebben wij in onze glashandel bijvoorbeeld:

  • geluidswerend glas
  • glas-in-lood
  • warmte werend glas
  • extra isolerend glas

Kom met uw vraagstuk naar glaszetter Vlagtwedde

Geluidswerend glas kan handig zijn wanneer u aan een drukke weg woont. Glas-in-lood kan bijvoorbeeld in een deur worden gezet omdat u dat mooi vindt. Wanneer de zon continue op uw ruit staat en het daardoor erg warm in huis wordt, kunt u kiezen voor warmtewerend glas. Maar ook wanneer de warmte juist snel naar buiten ontsnapt terwijl u eigenlijk wilt dat het binnen blijft kunt u voor extra isolerend glas bij glaszetter in Vlagtwedde terecht. Wij helpen u graag verder met uw vraagstuk.

 

Glaszetter Vlagtwedde