Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glasservice Hoogkerk

Heeft u ruitschade of last van een lek dubbel glas? Met een simpel telefoontje (06-23034003) of een offerte aanvraag laat u ons weten dat u glasservice Hoogkerk nodig hebt. Wij zijn alle dagen van de week, 24 uur per dag beschikbaar om uw kapotte ruiten te vervangen en wanneer u belt zijn we, bij spoed, snel op locatie. Glasservice Hoogkerk helpt u graag verder. Of u nou particulier bent, of een bedrijf of winkel hebt, wij komen snel ter plekke om uw kapotte ruit te repareren. Noodgeval? Bel direct: 06-23034003.

Kies voor de glasservice van Groninger Glasschade:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Bij spoed, snel ter plaatse
  • AdviesUnie regelt gratis uw melding bij de verzekeraar
  • Voor particulieren, bedrijven en winkels.

Groot assortiment glas

Naast onze 24 x 7 glasschade dienst kan Groninger Glasschade ook een groot assortiment glas leveren. Voor vervanging van enkel glas, door dubbelglas bij voorbeeld. Of als u uw lekke beglazing wilt vervangen. Vraag ons gerust een offerte te maken, we doen het graag. Gebruik daarvoor ons offerte aanvraag formulier of bel 06-23034003.

Dubbelglas lek? Maak een afspraak met glasservice Hoogkerk

Dubbelglas kan naast breken ook nog lek worden. En ook dat is helaas niet te herstellen. U zult dan de ruit moeten vervangen.

Dubbelglas dankt zijn isolerende werking, naast de twee glasdelen, aan het gas wat daartussen wordt gepompt. Dat gas zorgt voor een heldere ruit en een optimale isolatie. Als dubbelglas lek raakt (dat kan zonder aanwijsbare schade) loopt dat gas eruit waardoor de isolerende werking sterk terug loopt. Maar daarnaast wordt de ruit dof, kunt u er minder goed doorheen kijken en kan er zelfs schimmel of mos in gaan groeien. Dan bent u echt toe aan een nieuwe ruit.

Maak een afspraak met onze glasservice in Hoogkerk 06-23034003 en wij komen de ruit opmeten en leveren graag een nieuwe die we natuurlijk ook professioneel plaatsen. Daarna heeft u weer jarenlang plezier van helder zicht en optimale isolatie.

Glasservice Hoogkerk