Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glasservice Musselkanaal

Glasservice Musselkanaal | Het kan een harde windvlaag zijn, of de bal van de buurjongen… maar wat het ook is, als het hard tegen uw raam aankomt, breekt de ruit. Met als gevolg scherven, een gat in het glas en daardoor een woning die niet meer kan worden afgesloten. Glasschade is heel vervelend en iets wat je graag snel wilt verhelpen.

Onze glasservice Musselkanaal is bij spoed, snel aanwezig!

Laat het glas op de grond liggen en haal ook geen glasdelen uit de sponning. Glas is scherp en vallende delen kunnen u ernstig verwonden. Laat het over aan de glasspecialisten van Groninger Glasschade. Zij hebben de juiste bescherming, apparatuur en vakkennis om alles veilig en goed op te ruimen.

Daarnaast wordt vaak een noodvoorziening tegen het gebroken glas gelijmd, en dan is het handig als er nog glas in de sponning zit. Een noodvoorziening is net zo sterk als glas en als onze glasservice Musselkanaal weer weggaat, kunt u rustig gaan slapen en uw woning afsluiten.

Kies voor de service van Groninger Glasschade:

  • 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar
  • Bij spoed, snel ter plaatse
  • AdviesUnie regelt gratis uw melding bij de verzekeraar
  • Voor particulieren, bedrijven en winkels.

Groninger Glasschade, ook als u meer tijd heeft!

Naast onze 24 x 7 glasschade dienst kan onze glasservice in Musselkanaal ook een groot assortiment glas leveren. Voor vervanging van enkelglas, door dubbelglas bij voorbeeld. Of als u uw lekke beglazing wilt vervangen. Vraag ons gerust een offerte te maken, we doen het graag. Gebruik daarvoor ons offerte aanvraag formulier of bel 06-23034003.

Glasservice Musselkanaal