Glasschade? Bel direct!
Glasschade bel direct 06-12516090
Offerte aanvraag
24 uurs service Bij spoed, snel ter plaatse wij factureren aan uw verzekering glasvakman uit de buurt

Glasservice Winschoten

Kapotte ruit? Lek glas? Offerte ontvangen voor dubbel glas? Het kan allemaal bij glasservice Winschoten! Laat bij een kapotte ruit het glas op de grond liggen en haal ook geen glasdelen uit de sponning. Glas is scherp en vallende delen kunnen u ernstig verwonden. Laat het over aan de glasspecialisten van Groninger Glasschade. Zij hebben de juiste bescherming, apparatuur en vakkennis om alles veilig en goed op te ruimen. Daarnaast wordt vaak een noodvoorziening tegen het gebroken glas gelijmd, en dan is het handig als er nog glas in de sponning zit. Een noodvoorziening is net zo sterk als glas en als Groninger Glasschade weer weggaat, kunt u rustig gaan slapen en uw woning afsluiten.

Onze glasservice is bij spoed, snel aanwezig!

Met een simpel telefoontje (06-23034003) of een offerte aanvraag laat u ons weten dat u glasservice in Winschoten nodig hebt. Wij zijn alle dagen van de week, 24 uur per dag beschikbaar om uw kapotte ruiten te vervangen en wanneer u belt zijn we, bij spoed, snel op locatie. Glasservice Winschoten helpt u graag. Of u nou particulier bent, of een bedrijf of winkel hebt, wij komen snel ter plekke om uw kapotte ruit te repareren. Noodgeval? Bel direct: 06-23034003

Dubbelglas bij glasservice Winschoten

De toepassing van dubbelglas is standaard in de moderne woningbouw en steeds meer mensen hebben hun oude enkelglas vervangen voor dubbelglas. Maar er zijn meer mogelijkheden. Glas dat nog beter isoleert, of juist goed geluid tegen houdt, zonlicht of inkijk. Ook extra gehard glas en veiligheidsglas zitten in het assortiment. Goed om over na te denken voordat u tot vervanging van uw ruiten over gaat.

Bijzonder glas zetten.

U kunt glas in verschillende tinten krijgen, verzilverd, spiegelend of voorzien van een speciale coating. Ook figuurglas of glas met een ingegoten draadmotief kan net het verschil maken. Vraag naar de mogelijkheden en laat u door Groninger Glasschade adviseren.

Glasservice Winschoten